trailer "het is de hoogste tijd"

meesterwerk

een geheel eigen trainingssignatuur

Met meer dan 15.000 uur aan trainingservaring in Nederland, België en Amerika hebben wij een geheel eigen trainingssignatuur ontwikkeld. Door middel van interactie en plezier creëren wij diepgang en smeden we het ijzer als het heet is. Met frisse blikken kijken we verder de toekomst in. 

niet-cognitief leren

De Hoogste Tijd vult het gat in van niet-cognitief leren en persoonlijke ontwikkeling met high- impact events voor de deelnemers de mijlpalen zijn in hun leertraject. Deze ervaring zonder grenzen zal gehoor geven.

de gezamenlijke ervaring
het hoogste niveau

actie intelligentie

Onze trainingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9,2. Elke minuut is minuscuul voorbereid en onze Senior A+ Trainers behoren tot de top van Nederland. Het interactieve event wordt ondersteund door versterkt geluid, muziek en werkt in een zo kort mogelijke tijd naar resultaat.

hoe werkt een event?

arrow
Intake

Voor wie, waarom en wat hopen jullie dat het oplevert? In onze intake bespreken  we de specifieke obstakels en wensen. 

01

arrow
PROGRAMMA OP MAAT

Elk event werkt met thema's op maat. Specifieke groepen, thema's of doelstellingen. De Hoogste Tijd werkt samen met haar Senior A+ trainers een programma op maat uit.

02

arrow
praktische kaders

De locatie, benodigde materialen en specifieke details worden samen besproken en zodra het event plaats vindt, werken wij naar impact toe.

03

ons team

Elk event wordt begeleid door een team van professionals. Wij denken natuurlijk graag met je mee op alle fronten.

04

wij hebben ervaring met