masterclass programma jongeren.

Er is bijna niets dynamischer dan een groep jonge mensen. Naast alle verschillende karakters, staan deze doelgroepen eigenlijk altijd onder enorme druk. Druk zorgt voor wrijving. En met de juiste aanpak zorgt wrijving voor glans. Tijdens het Masterclass Programma voor Jongeren ondergaan studenten, leerlingen of teamgenoten een ervaring die ze verbindt met elkaar én zichzelf. Ze leren dingen die je niet op school leert, maar wel nodig hebt in het dagelijkse leven in de wereld. Samen creëren ze een groep die voor hen de toekomst heeft.

Lees hier alle informatie over het Masterclass Programma voor Jongeren.

jongeren

creëer een eigen tribe.

arrow
de behoefte

Opgroeien in een omgeving waar het fijn en veilig is om jezelf te mogen zijn, is wat we iedereen gunnen.

01

arrow
het obstakel

Groepsdruk en interne spanningen kunnen succes en geluk in onderwijs en sport in de weg staan.

02

arrow
De oplossing

Als emotionele last van die druk onderling gezien mag worden, komt die tot ontlading. In de groep van eigenlijk vreemden ontstaat onmiddellijk begrip en liefde, en dus veerkracht voor iedereen.

03

het resultaat

Een tribe van verbonden jongeren, is sterk. Een groep jongeren die klaar is voor de toekomst. Voor ons, elkaar en vooral voor zichzelf.

04

het masterclass programma.

arrow
High fly day

In de 4,5 uur durende High Fly Day ervaren deelnemers dat ze meer hetzelfde zijn dan dat ze van elkaar verschillen. Het interactieve programma start met een ontspannen en plezierige sfeer en het unieke karakter wordt duidelijk waarmee deelnemers inzicht krijgen in zichzelf en elkaar. Men maakt kennis op ander niveau wat zorgt voor tranen, kippenvel en ogen die schitteren.

01

arrow
Drie masterclasses

Een blijvende verandering is niet veiliggesteld met één high-impact training. Na de centrale kick-off gaan klassen of teams op een laagdrempelige manier onderling aan de slag met de thema's Tribes, Keuzes en een Buitendag. En ja, die is buiten. Zonder telefoons. Deze 2 uur durende Masterclasses zijn mijlpalen in het leertraject wat verder gaat dan leren op de school. Dit is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

02

arrow
intervisies

Tijdens de twee interactieve online intervisies krijgen mentoren of trainers concrete en specifieke tools om studenten of spelers zo goed mogelijk te begeleiden. De hunkering onder mentoren of trainers ontstaat om per direct aan de bak te gaan en zelf onderdeel te zijn van de groep.

03

begeleiding

Het volledige Masterclass Programma wordt begeleid door een team van professionals. Een uitgebreide intake, verdiepende thema’s op maat en procesbewaking tijdens het traject.

04

Elk traject is uniek dus de verdere inhoudelijke invulling bespreken we graag tijdens de intake.

Exclusief high-impact programma

  • High Fly day
  • Drie thematische Masterclasses
  • Twee intervisies voor mentoren of trainers
  • Veranderingstraject op klas- of teamniveau
  • Specifieke doelen
  • Ondersteuning van ons team
  • Evaluatierapport & meer

de hoogste kwaliteit.

signature system

Met meer dan 15.000 uur aan trainingservaring hebben wij een geheel eigen trainingssignatuur ontwikkeld waardoor je leert zien in het donker.

01
Senior A+ trainers

We komen niet voor een wedstrijd bellenblazen dus we werken alleen met de beste van de beste. Onze Senior A+ trainers behoren tot de top van Nederland.

02
de resultaten

Onze resultaten zijn een verwacht in plaats van een toevallig succes en worden gemiddeld beoordeeld met een 8,7.

03